CONDICIONS D’ÚS


En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CAN TORRANDELL SL informa que és titular del lloc web www.cantorrandell.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, CAN TORRANDELL SL informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és CAN TORRANDELL SL, amb CIF B07920762y domicili social a TITO CITADINI 8 07460, POLLENÇA (ILLES BALEARS), inscrita al Registre Mercantil, en el tom 1626, foli 69, full 8 i inscripció 31204. La direcció de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: administracio@cantorrandell.com.

Usuari i règim de responsabilitats
La navegació, accés i ús pel lloc web de CAN TORRANDELL SL confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de CAN TORRANDELL SL, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de CAN TORRANDELL SLproporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la pàgina web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per CAN TORRANDELL SLpara l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per CAN TORRANDELL SL contràriament a allò disposat per les presentescondiciones, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de el mateix funcionament del lloc web.
Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat
CAN TORRANDELL SL no es fa responsable de l’contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

CAN TORRANDELL SL declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, CAN TORRANDELL SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

modificacions
CAN TORRANDELL SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts de l’sitioweb, com en les condicions d’ús de la mateixa. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

Protecció de dades
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de CAN TORRANDELL SL amb CIF B07920762 i domicili social situat a TITO CITADINI 8 07460, POLLENÇA (ILLES BALEARS ), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, CAN TORRANDELL SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

CAN TORRANDELL SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CAN TORRANDELL SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de el consentiment prestat per el tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o a l’correu electrònic administracio@cantorrandell.com.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Propietat intel·lectual i industrial
CAN TORRANDELL SL per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, i