Temps de torrades.


Tot el necessari per gaudir del teu jardí i piscina ho poden trobar a Ferretería Torrandell. Un ampli assortiment de barbacoes de carbó o lenya per gaudir del teus rostits amb la millor companyía i amb tot l’aroma d’una cocció natural al carbó d’alzina. Preus para totes les butxaques des de les barbacoes d’un sol us per meyns de 10€ fins grans barbacoes de carbó amb cadenes per a gran nombre de comensals. Podràs comprar les Barbacoes Weber i els seus accesorio al millor preu a Mallorca, juntament amb altres marques com CHAR-BROIL, ALPERK e IMEX EL ZORRO més econòmiques.

Si prefereixes la comoditat, disposem també de barbacoes mòbils a gas de les prestigioses marques CAMPINGAZ y WEBER en una àmplia varietat de models de barbacoa de gas a Mallorca, en estoc juntament amb els seus accessoris com mànegues de butà y reguladors.

Si disposes de ubicació fixa pots instal·lar una barbacoa fixa d’obra a Mallorca, disposem d’elles a les nostres botigues juntament amb els seus accessoris per a barbacoa.

,